OVER ONS

PARADIJS?

mevrouw

Op een zonnige dag in juni trok Ka Wing met zijn camera de stad in. Hij legde verscheidene vreemden vast in een anonieme setting: een ouder stel op een bankje bij de gracht, een drukke marktman op de Albert Cuyp. Kleine verhalen die hij zelf op zocht, gevangen in een moment. Echter, die dag gebeurde er iets bijzonders. Een verhaal zocht hem zelf op. Een geboeide passante wilde het verhaal van Jezus met hem delen. Tevens een fotomoment wat zich aanbood, waarna de dame in kwestie besloot: "Als jij in de hemel terechtkomt, dan ben je de Straatfotograaf van het Paradijs."

OVER ONS

Het initiatief 'Straatfotograaf van het Paradijs' is geboren uit een gedeelde liefde voor de Amsterdammer. Geïnspireerd door Humans of New York besloten twee vrienden hun krachten te bundelen. 

Het resultaat? Een eigentijdse foto feed met parels van verhalen. Hieronder tref je wat meer informatie over de naam en de initiatiefnemers.
 

Ka Wing Falkena

KA WING FALKENA

Je zult me nooit buiten de deur zonder camera treffen. Ik wil geen seconde hoeven missen. Alltijd op zoek naar mooie, sprekende momenten en mensen op de straten van Amsterdam. 
 

SANNE BOLTEN

Of het nu een flauwe roddel achterin de tram, een verfrommelde notitie of een fluistergesprek aan de telefoon is: ik ben een nieuwsgierig dier en wil overal het fijne van weten.

www.sannebolten.com